VI VISER KUNDENE VEIEN TIL DIN BEDRIFT

GOOGLE STREET VIEW

GOOGLE MAPS

GOOGLE MIN BEDRIFT

GOOGLE STREET VIEW

TRUSTED PHOTOGRAPHER

Snakk med oss om du vil ha flere kunder!!

logo-trusted.png
Google-Streetview-Trusted_200x296px.png

Jeg er godkjent Google street view fotograf. Jeg kommer gjerne til din butikk/bedrift og optimaliserer medie innhold på deres Google bedriftsprofil. En godt oppdatert profil med medieinnhold med gode bilder og ikke minst 360 graders visning øker besøks mengde med opp til 41%*.  Dersom du ikke har opprettet Google min bedrift (bedriftsprofil på nett er en gratis tjeneste fra Google) kan jeg hjelpe med dette.

Google har hatt 360 graders panoramabilder via sin Street View tjeneste i mange år, men det er først i de siste årene at dette har blitt mer utbredt og tatt mer i bruk når det søkes på nett.

Google integrerer søk og kart tjenestene (Google Maps) mer og mer.

Skill deg ut på Google med en gratis bedriftsprofil

Den kostnadsfrie bedriftsprofilen er mer enn bare en lokal oppføring. Med en slik profil kan du bestemme hvordan bedriften din skal vises på Google Søk og i Google Maps.

Jeg er en Google Trusted Photographer og Google Local Guide og kan hjelpe deg og din bedrift med en interaktiv visning på Google Maps, Google street view og Google min bedrift.

Du bør absolut ha en bedriftsprofil (Google min bedrift konto). Med dette vil din bedrift komme opp raskere når det søkes på din bedrift  eller dine tjenester.

Otta Camping fikk over 6000 visninger av dette kulebilde i løpet av august 2020. 

Hva er Google street view.

*Fakta